Om oss

ScaleNordic AS ble etablert i april 2019 av Frode Skinstad og Robert Storm Olsen. Selskapet spesialiserte seg på distribusjon av musikkinstrumenter og profesjonelt lydutstyr i Norden. Vi jobber utelukkende med autoriserte produsenter, som sikrer en høy standard på de produktene vi tilbyr.

I tillegg er en viktig del av vår virksomhet installasjoner av lyd, lys og bilde utstyr i kirker, skoler og næringsbygg. Denne avdelingen driftes av Frode Skinstad og Morten Foss, og har raskt blitt et av ScaleNordic sine kjerneområder, med flere hundre installasjoner av ulike størrelser de siste årene. Vi samarbeider nært med noen av de største aktørene i Norge for å sikre optimale resultater for våre kunder.

I oktober 2023 har vi åpnet opp for at profesjonelle aktører og offentlige institusjoner kan kjøpe direkte fra oss, da vi så dette som en nødvendighet i det norske markedet. Vårt viktigste mål er å kunne bidra med høy produktkunnskap, og yte best mulig service for våre kunder. Vi har et stort lager i Drammen, slik at vi kan levere produkter raskest mulig, og hvor det er enkelt å hente varene selv.

Vi kan levere de fleste produkter innenfor den profesjonelle lyd- og bildesektoren, så hvis du ikke finner produktet du leter etter på nettsiden, ta gjerne kontakt med oss.
For å se de beste prisene, registrer deg som kunde og logg inn. Det kreves et org. nummer for å bli kunde hos oss.

Frode Skinstad bringer med seg en rik erfaring fra bransjen, hvor han har vært aktiv siden 1998 med lang utdannelse innen elektro og lyd- og bildeproduksjon. Han har arbeidet som både tekniker og musiker, i tillegg til salgsarbeid i både musikkinstrument- og pro audio sektoren.

Robert Storm Olsen startet sin karriere som musikkprodusent i 1990 og grunnla Procom Music i 1996. Procom Music var en ledende aktør i den norske musikkbransjen frem til 2021. Procom var opprinnelig en pro audio- og musikkinstrument butikk, men fokuserte de siste årene mer på distribusjonsmarkedet. Dette førte til etableringen av ScaleNordic AS, som i dag er godt etablert innen sitt segment.

Morten Foss har 40 år erfaring innen mange installasjonsområder. Utdannet elektromontør gr.L, og har i tillegg jobbet som tekniker og musiker opp gjennom årene. Innehar en unik innsikt på tvers av mange felt, noe som kommer godt med i spesial-tilpassede installasjoner.

Frode Skinstad
epost: frode@scalenordic.no
tlf: 45 22 49 13

Morten Foss
epost: morten@scalenordic.no
tlf: 90 36 00 29

Robert Storm Olsen
epost: robert@scalenordic.no
tlf: 90 61 10 21

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.